Apparaten en accessoires
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
2 porties
Ingrediënten
Forel in Parmezaan-macadamia korst
-
zalmforelfilets (± 200 g)2
-
zout¼ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
1 sinaasappel, 1 stuk schil (1 x 2 cm) en het sapcitroen 1 stuk schil (1 x 2 cm) en het sap1
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
macadamia noten gegrild en gezouten40 g
-
zachte boter10 g
-
gedroogde tijm1 tl
Rode bietensalade
-
rode bieten (1-2 bieten), in stukken160 g
-
appel (± 100 g), in vieren gesneden1
-
wortelen (1-2 wortelen), in stukken100 g
-
peterseliewortel (1-2 peterselie), fijngehakt70 g
-
olijfolie10 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
53 g
Calorieën
2499 kJ /
597 kcal
Vetten
31 g
Vezels
7.2 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Low Carb recepten
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Limoncello-Taart
2h 30min
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Nenhuma avaliação
Mediterrane paprika's
Nenhuma avaliação
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Minuut Koolsla
10min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Nenhuma avaliação
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Op Marokkaanse wijze gebakken vistajine met dadelcouscous
1h
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Nenhuma avaliação
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3h 45min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min